Intervju „SVE U SVEMU“ Dr TATJANA MRKIĆ

Intervju „SVE U SVEMU“ Dr TATJANA MRKIĆ

Uponajte Dr Tatjanu Mrkić

Redakcija SUS-a : Lična karta predstavite se u par rečenica…

Ukratko, ja sam Tatjana Mrkić, etnolog-antropolog, doktor nauka menadžmenta u sportu, edukator i kouč. Radila sam u velikim kompanijama na pozicijama menadžera za PR, marketing i prodaju i bila portparol u KK „Partizan“. Sad pomažem pojedincima i organizacijama da kreiraju i sporvedu svoju strategiju uspeha privatno i poslovno, kao i da prihvate i zavole sebe. Dobitnik sam nagrada: Business Woman Awards 2020., Healthy Awards 2020., Beogradski pobednik 2019.

Redakcija SUS-a: Recite nam nešto o Vašem udruženju „Flow & Sense“?

Dr Tatjana Mrkić: Udruženje „Flow & Sense“ se bavi ličnim i profesionalnim rastom i razvojem pojedinaca i timova. Kao sretifikovani NLP trener, edukator i kouč radim edukacije za grupe ljudi, zaposlene u firmama i menadžment na temu: uspešne komunikacije, timskog koučinga, „Strategije uspešnih“, upravljanja stresom, vremenom, promena, konfliktima, umeće pregovaranja, ubeđivanja, kako zaposliti i otpustiti radnika za dobrobit svih…

S obzirom da sam profesionalni i wingwave kouč radim individualne sesije sa klijentima tj sportski, lični, zdravstveni, partnerski i poslovni koučing.

Radionice organizujemo po potrebi. U saradnji sa školom “Malac genijalac” sa Palilule držimo radiionice “Srećan roditelje- srećno dete”, a vezano za roditeljstvo pomažemo roditeljima da se lakše snađu u najvažnijoj životnoj ulozi, ulozi roditelja, kako da komuniciraju sa decom da bi ih deca čula I razumela, kako da brzo zaustave loše ponašanje kod deteta i kako da podrže svoje dete i podare im pored ljubavi najveći dar a to je da podstaknu dete da razvije samopoštovaje i samopouzdanje, jer vrlo često iz najbolje namere i straha deci govorimo i usađujemo neke obrasce koji im narušavaju veru u sebe, svoje sposobnosti i osećaj vrednosti i voljenosti.

Takođe, kao somelie držim radionice iz oblasti hedonizma i širenja vinske kulture gde naši polaznici uče kako da prepoznaju o kojoj se sorti grožđa radi na osnovu onoga što vide u čaši, omirišu i probaju, prepoznavanje vinske regije, kako da pronađu svoje vino i uživaju u njemu, hrani i putovanjima kao i kako da se ponašaju po vinskom i uopšte bontonu. Kroz vinsku kulturu učimo dosta i najefikasnije komunikacione tehnike i veštine.

Pročitajte intervju „SVE U SVEMU“ Dr TATJANA MRKIĆ (klik na fotografiju):

Upoznajte Dr Tatjanu Mrkić

Posetite našu stranicu na FEJSBUKU:
https://www.facebook.com/FlowandSenseDrTM"/

Posetite našu stranicu na INSTAGRAMU:
"https://www.instagram.com/flow_and_sense/

Facebook profile "FLOW & SENSE"

FLOW & SENSE EDUKACIJE


NEŠTO VIŠE O NAŠIM EDUKACIJAMA „FLOW & SENSE“ POGLEDAJTE NA STRANICI:

AKTUELNE EDUKACIJE U 2021.g.

Copyright © 2019 tatjanamrkic.rs

});