„Ukoliko ne izgradiš svoje snove, neko drugi će te zaposliti kako bi mu ti pomogao da on izgradi svoje.“

Dhirubhai Ambani

Šta želite da vam piše u biografiji?
Kakav život želite da živite tj kreirate?
Kakav status želite da izgradite i sa kojim osobinana poštujući sebe i druge?
Kakvu biografiju želite?

Uspeh ne dolazi slučajno. Ako ste pripremljeni čim se pojavi prilika bićete spremni da priliku prihvatite. Bazični cilj svake firme su održivost i profit. Bez njih, nema ni firme. Postoje načini na koji se ove dve vitalne stvari mogu postići, i to su upravo: VIZIJA – tamo gde želite da stignete i MISIJA – način na koji ćete stići. Bez elemenata kao što su: AMBICIJA- konkretni koraci i strategija i STRAST – pokretačka energija, sama vizija i misija ne mogu dovesti do željenog uspeha. Pre svega toga, pitam vas: „Imate li jasan i precizan CILJ ili ne baš?“ Ili „Otprilike znate šta bi hteli.“

Stvorite svoj NAJBOLJI TIM - Masterminding group 1+1=3 (tvoja misao plus moja misao formira najbolju misao). Poenta je koga „puštate“ u svoj tim ili život. „Koje su vaše lične vrednosti i vrednosti firme?“ Da bi ENERGIJA GRUPE bila dobra, neophodno je da energija individualca bude na visokom nivou. Nju pronalazimo u svojim resursima i modelovanjem. Takođe, važno je znati šta tačno očekujete i od vaših saradnika, investitora kao i svog tima.

Mindset nije samo racionalno setovanje mozga već ono u šta verujemo i kako se osećamo.
Genije u poslu zna kako da ode u budućnost i vidi sebe gde želi da bude, da se vrati u sadašnjost i obrati pažnju na detalje, osmisli korake sa strašću, željom i rizikom. I dugoročan uspeh ju tu.
STRATEGIJE GENIJA U POSLU je metoda čuvenog Roberta Diltza, koji je osmislio najefikasnije NLP tehnike a koncipirana je na osnovu dugogodišnjeg proučavanja strategije uspeha S.Frojda, N.Tesle, Leonarda Da Vinčija, R. Bransona, Dž. Bezosa, S.Džobsa, H. Šulca i drugih uspešnih i izvrsnih ljudi. Proučavao je i analizirao šta izuzetne i uspešne ljude čini izvrsnim, način na koji razmišljaju i dolaze do cilja koji zamisle. Došao je do zaključka da svi oni imaju gotovo istu šemu kako su od zamisli, želje ili sna napravili realnost, ostvarili ciljeve i zamisli, i pomerili granice. Na osnovu toga Robert Diltz je napravio koncept STRATEGIJE GENIJA koju ćete i vi posle ove edukacije usvojiti i primeniti u svim sverama života koje su vam važne. POSTAĆETE NAJBOLJA VERZIJA SEBE. VI TO MOŽETE!